Nakon što je popularni reper Rasta saznao da je njegova bivša supruga u ljubavnoj vezi i on se odlučio baciti na posao.

Da Rasta ne može da odoli pjevačicama se pokazalo i ovaj put. Naime kako saznaje “ALO” Rasta je trenutno u ljubavnoj vezi sa bivšom Zvezdom Granda Lenom Čolak.

Lena na početku nije imala lijepo mišljenje o Rati, jer je smatrala d aje umišljeni reper koji vozi skupocjene automobili i nosi markiranu i skupu odjeću.

Posebno ju je iritiralo što svugdje ide sa svojim obezbjeđenjem i glumi nafuranu zvijezdu. Međutim kada je Lena postala dio iste produkcijske kuće kao i rasta i kada ga je malo bolje upoznala promijenila je mišljenje o njemu.

 

Na jednoj nedavno održanoj žurci u Cirihu su razmjenjvali nježnosti pred svima iako još ne želi potvrditi vezu prije svega zbog Leninih roditelja koji smatraju da Rasta kao razvedeni muškarac i otac jednog djeteta nije najbolje rješenje za njihovu kćerku, a pri svemu tome ga prati loš glas da je i ženskaroš.

Dok nam Rasta nije odgovara na pozive, Lena je samo kratko na upit o vezi sa Rastom kazala da ne želi ništa da komentariše na tu temu, te da je to njen privatni život, te da to poštujemo.