Voditeljka Jovana Jeremić neko je o kome se vrlo često piše u domaćim medijima, a i ona je neko ko zna kako pažnju javnosti da privuče na sebe. Skoro godinu dana imamo priliku da je gledamo u jutarnjem programu vikendom, koji se emituje na Pink televiziji, a koji ona vodi, slobodno možemo reći na veoma specifičan način. Mišljenja o njoj u javnosti su podijeljena, pa tako ima onih koji je vole i podržavaju, dok ima i onih koji je ne vole.

Poslednjih dana ona je u žiži javnosti, jer je počela da dobija veoma prijeteće poruke, a u kojima se spominju starlete Maja Marinković i Tamara Đurić, koje su navodno upletene u sve to, iako su obje negirale tako nešto. Mi ćemo danas da pišemo o njenom privatnom životu, a radi se o tome da malo ko zna da Jovana ima starijeg brata i sestru, o kojima nikada javno nije govorila. Jedna njena komšinica, pričala je na ovu temu, pa je za domaće medije rekla:

“Jovana nije jedinica, ima starijeg brata i sestru, koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovana je lepša od nje, pravi je đavo. Jovanin brat Peđa je otišao iz Ljiga pre desetak godina i nije se vratio, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki porodični problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji. Držali su tu restoran “Dva brata” na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren pre pet godina, kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni. Zovu ih “buve” ovde po Ljigu”, rekla je komšinica. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno