I danas pišemo o temi koja je mjesecima već jedna od glavnih u svim medijima u regionu, a riječ je o bivšoj rijaliti učesnici Marijani Sajfert nestala je još u aprilu ove godine, kada je iznenada izašla iz svog doma u Zagrebu, i njoj se od tada gubi svaki trag. Uprkos intenzivnoj potrazi za njom, nema nikakvih novih informacija, osim toga da su njene lične stvari pronađene na jednom mostu u Zagrebu. Zbog toga su mnogi pomislili da se ona bacila sa tog mosta, ali njeno tijelo još uvijek nije pronađeno.

Nedavno je njena sestra Maja ušla u Zadrugu, pa je u rijalitiju iznijela neke detalje koji nisu bili poznati javnosti, a vjerujemo da ste tu priču ispratili svi. Nedavno je cijela njena porodica bila u velikom šoku i neizvjesnosti, kada se u skoro svim medijima u regionu pojavila vijest da je u Savi pronađeno žensko beživotno tijelo, i naravno da su svi odmah pomislili da je riječ o Marijani. Međutim, na kraju to nije bilo tako, pa se nažalost njihova agonija i dalje produžava, mada su skoro svi ubjeđeni da ona više nije živa.

Naime, kako nam je to svima poznato, Marijana je postala poznata kada je ušla u rijaliti Veliki Brat gdje je pred kamerama prevarila svog muža, koji je ostao kod kuće da čuva njihovu kćerku. Ona je te godine i odnijela pobjedu, a sada se u medijima pojavio jedan video snimak koji mnogi nisu vidjeli, a radi se o snimku na kojem se nalaze ona i Nemeš i gdje su prikazani svi njihovi najljepši trenuci koje su proveli zajedno i gdje je prikazano kako se sve desilo, tačnije kako je zapravo njihova ljubav započela. Evo pogledajte…

Preporučeno