Premijerka Ana Brnabić uvijek je toliko profesionalna kada je u pitanju njen posao, pa ju je tako nekako veoma teško zamisliti bez odijela koje ona nosi. Na jednom događaju koji je organizovan u srpskoj prestonici prisustvovala je između ostalih i ona, ali sa njom u društvu bila je i njena partnerka Milica Đurđić, i kada god da se pojavi u javnosti privuče pažnju na sebe, a pojavljuje se vrlo rijetko, pa je tako bilo i ovog puta. Ana Brnabić veoma rijetko govori o svom privatnom životu, pa i o svojoj partnerki, ali i njihovom sinu kojeg one zajedno odgajaju.

Jednom prilikom za domaće medije ona je izjavila sljedeće: „Ne stižem dovoljno vremena da provodim sa svojom partnerkom, sa svojim sinom, majkom, bratom. Retko stignem da se kvalitetno vidim i sa prijateljima i to mi sve mnogo nedostaje. Zato sam beskrajno zahvalna svojoj porodici što imaju mnogo razumevanja za posao kojim se bavim“, rekla je ona. Inače Milica je od nje mlađa nekoliko godina, i u vezi su godinama, a vijest da u njihov dom stiže beba, javnost je saznala samo nekoliko sedmica prije samog porođaja.

Tada se Milica podvrgla vantjelesnoj oplodnji, pa se tako 2018.godine nije pojavila sa Anom na jednom događaju, kako je to ranije bio slučaj. Inače, Milica je radila u kliničkom centru Srbije, u centru za radiologiju i magnentnu rezonancu, a kada je ostala u drugom stanju, za domaće medije tada je rečeno da je ona u periodu rane trudnoće otišla na bolovanje. Sina Igora one su dobile u februaru 2019.godine, a u Srbiji još uvijek nije donijet Zakon o istospolnim partnerstvima, tako da one još uvijek nisu zvanično u braku.