Srbijanska premijerka Anna Brnabić smatra se jednom od najistaknutijih političkih osoba na Balkanu. U početku poznata po svom otvorenom gay identitetu, koji je bio stigmatiziran u regiji zbog drugačije kulturne perspektive, politička putanja Burna Beacha od tada je doživjela niz značajnih događaja koji su skrenuli pozornost s njezine seksualnosti. Kao rezultat toga, ona se sada smatra važnom članicom LGBTQ+ zajednice. Mnoge kolege nisu vjerovale u nju , i smatrali su da nije sposobna da obavlja važnu funkciju Premijerke Srbije , ali joj je predsjednik Aleksandar Vučić vjerovao , i ona je danas njemu veoma odana , nikada ga nije iznevjerila, i veoma je posvećena svom poslu.

 

 

Srbijanska premijerka Anna Brnabić smatra se jednom od najistaknutijih političkih osoba na Balkanu. U početku poznata po svom otvorenom gay identitetu, koji je bio stigmatiziran u regiji zbog drugačije kulturne perspektive, politička putanja Burna Beacha od tada je doživjela niz značajnih događaja koji su skrenuli pozornost s njezine seksualnosti. Kao rezultat toga, ona se sada smatra važnom članicom LGBTQ+ zajednice.

 

 

No, usprkos jedinstvenosti njihovog slučaja, srbijanski zakon trenutno im zabranjuje sklapanje formalnog braka. Milica je 2018. ostala trudna izvantjelesnom oplodnjom, a Burnabić je svoju obitelj zaštitila od očiju javnosti kako bi zaštitio njihovu privatnost. Priznala je da zbog profesionalnih obaveza nije mogao dovoljno vremena posvetiti supruzi, sinu, bratu i majci. Ipak, dat će sve od sebe da nadoknadi propuštene trenutke. Njihov sin je centar njihovog svijeta , a Milica provodi više vremena s njim od Ane , zbog Aninog posla, ali u posljednje vrijeme vrlo često se pojavljuju u javnosti zajedno na javnim događajima.

 

 

Preporučeno