U današnjem članku vam donosimo jednu priču koja nam dolazi sa naše domaće estradne scene, a koja se tiče pjevačice Mire Škorić, koja je jedna od naših najpoznatijih pjevačica. Pjevačica se dugi niz godina nalazi na estradi, ali se poslednjih nekoliko godina ona malo povukla sa estrade, ali i dalje je aktivna. O njenoj karijeri suvišno je i pričati, tako da ćemo mi u nastavku da se pozabavimo malo njenim privatnim životom.

Naime, isplivala je fotografija koja je nastala na vjenčanju pjevačice Mire Škorić i sada već njenog bivšeg muža Vase Jeremića. Mira je sa njim bila u braku deset godina, a Jeremić je inače ugledni hirurg, i oni su u braku dobili kćerku koja se zove Milica. Ona je već odrasla djevojka, i radi kao ljekar u kovid bolnici u Batajnici.

Pomenuta fotografija inače je otkrila dosta toga, pa ono što se odmah može primjetiti jeste to da pjevačica nije bila brineta, nego je tada bila ofarbana u palvo, tako da je to jedan od detalja koji je svima zapao za oko. Tako su mnogi komentarisali fotografiju, i pisali kako su je jedva prepoznali, dok je bilo i onih koji nisu komentarisali Miru, već Vasu, za kojeg su rekli da je on tada izgledao brutalno. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno