U današnjem članku se bavimo jednom jako neobičnom pričom, ali koja je isto tako jako puno zastupljena na ovim prostorima. Ljudi su od davnih vremena svojoj djeci davalaa imena koja će ih u nastavku njihovih života podsjećaati na njihove roditele, babe, djedove, kao i neke druge jaako drage osobe. 

To je nekako i u redu, ali kada roditelji počnu da daju imena djeci na osnovu nekih svojih sportskih idolaa ili nekih likova iz TV serija ili omiljenih filmova, onda je to stvarno i više nego neobična stvar. Što je najgore tom djetetu ime ostaje do kraja života, i on ili ona u doba adolescencije mora da nosi to ime svugdje sa sobom. 

Sada zamislite da imamo djevojki koje se danas zovu Severina ili Esmeralda? Nekima koja ta imena jako smetaju jako brzo ih promjene, aali ih opet 90% poznanika jako dobro zna pod tim imenom, i onda eto ti problema. Mi danas govorimo o jednoj srpskoj pjevačici koja je doživjela sličnu sudbinu, a zove se Ćana. Njeno djetinjstvo krije jednu jaako veliku tragediju, naime njena majka se porađala punih 7 puta. 

Prvo troje djece je rođeno zdravo, ali je iduće troje umrlo i kada e rodila Ćana onaa je dobila ime Staanojkaa, aali je zbog starih vjerovanjaa njeno ime promijenjeno, samo da bi ostalo živo. Ćana je ostala živa, i danas ponosno nosi svoje ima, ali joj je Ćana ipak draže, i koristi ga naa svojim nastupima. 

Preporučeno