Kada je glumačka scena u Srbiji u pitanju, poznato je da je tu mnogo velikih talenata i mnogih velikih glumačkih imena, ali isto tako je poznato da je tu i dosta ljubavnih glumačkih parova, koji su veoma popularni u javnosti. Jedan od najpoznatijih, najpopularnijih, a po mnogima i najljepši glumački par su svakako onaj kojeg čine glumica Sloboda Mićalović i glumac Vojin Ćetković. Vojin je jedan od najtalentovanijih glumaca u Srbiji u današnje vrijeme , a njegova supruga Sloboda, po mnogima spada među najljepše žene u Srbiji. Ipak mnogima je manje poznato daje Nataša Milovanović, koja je nekada bila poznata TV voditeljica na Trećem kanalu, bila prva supruga Vojina Ćetkovića

Dok je Nataša bila popularna kao voditeljica, njen privatni život se odvijao daleko od očiju javnosti, ali svakako niti jedan medij nije bio propustio priliku da objavi vijest da se 2001. godine Nataša bila udala za Vojina, koji je tada važio za jednoga od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, a on je u to vrijeme sa nekim svojim kolegama znao da glumi i u spotovima grupe K2.

Ipak, njihov brak je trajao samo nekoliko godina, a nakon razvoda, Nataša se veoma brzo preselila u Pariz. U jednom svome razgovoru sa novinarima, sada već davne 2007. godine, Nataša je otkrila neke stvari o svome privatnom životu:” Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvijek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovdje ni živio, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osvježenje za mene” – rekla je tada Nataša.