U današnjem svijetu je apsolutno sve moguće,. Sa ekspantijom interneta i društvenih mreža možemo vidjeti jako puno čudnih stvari koje neke osobe rade zarad pažnje, dok imamo i onih koji jednostavno su takvi po prirodi. Ne kaže se bez razloga 100 ljudi 100 ćudi, a mi vam danas donosimo jednog osobenjaka koji je sa svojim slučajem pomeo sve čudake ovoga svijeta. 

Sa pojavom 90 ih godina prošlog vijeka, iz Azije su nam počele dolaziti razna seskualna pomagala. Za usamljene muškarce pravi hit je bila lutka na napuhavanje, koja se prodavala kao luda. Identična žena koja bi se napuhala i sa kojom bni imali seksualni odnos baš kao sa pravom ženom. Jurij Toločko je poznati bodibilder i influenser iz Kazahstana koji je svoju ljubav, plastičnu lutku koja se zove Margo. 

Nju je upoznao u transrodnoj povorci koja je prošle godine održana u njegovom gradu, dva puta su otkazivali vjenčanje zbog cijele situacije sa pandemijom korona virusa. Međutim, u novembru prošle godine se pokvarila, tako da je na popravci. Novu godinu je proveo sam, bio je tužan, a Margo je još uvijek na popravci. 

Odlučio je da ima odnose i sa drugim predmetima, a najbolje u cijeloj ovoj priči je to što mu Margo ne može ništa prigovarati. ta vi mislite o ovakvoj vrsti veze? Pišite nam u komentarima sva vaša mišljenja, da li je sve ovo čudno?

Preporučeno