U nastavku ovog vikend članka, opet malo diskutujemo o Dragani Mirković, koja je opet u žiži interesovanja balkanske javnosti. Prije samo 2 dana je objavila fotku sa zimovanja u Austriji, gdje je opet pokazala koliki je snob. Rekla je da joj je dosta srpskog načina kićenja jelke i proslave Božića, i da je puno bolje da se radi na način na koji ona radi. 

Međutim, izgleda da je zaboravila kakva je situacija na Balkanu i kolike su plate uopšte na ovim prostorima. Odmah je doživjela totalni debakl u komentarima ispod slike, uklonila je taj svoj komentar, ali je već bilo kasno jer su drugi ljudi već uveliko šerovali njenu objavu, tako da je opet razapeta na stub srama. Nije joj prvi puta da ovako nešto izjavljuje, u par navrata se hvalila svojim dvorcem, i govorila je kako joj korona virus ne može ništa iza velikih zidina. 

Sad vi zamislite na kojem nivou razmišlja Dragana Mirković? Vrlo dobro se zna da ona živi u Austriji sa svojim suprugom Tonijem, koji je uspješan biznismen i koji vodi jako dobar biznis sa luksuznim vrstama automobila, pa tako da žive na jako visokoj nozi. Ako tome dodamo i njen biznis sa DM televizijom, onda samo možete zamisliti koliko love imaju? Kćerka Emanuela je krenula stopama foto modela, dok sin Marko ipak voli auto trke, tako da se našao ipak u toj zanimaciji, što Dragana nikako ne odobrava. 

On je prošle godine napunio 18 godina, a sada je doveo majci i da upozna njegovu djevojku. Ona je naime kćerka njenih kućnih prijatelja, i odmah mu je rekla:”Pa Marko što nam to radiš? Nemoj da nam uništiš prijateljstvo!”, rekla je Dragana kroz osmijeh.

Preporučeno