Marina Tucaković nas je na žalost napustila pre par dana, a umrla je u bolnici u Beograadu, nakon što joj je samo par dana pre jako pozlilo kod kuće, kada je dobila nagli napad gušenja. podsećamo, njen sin Laća se uspaničio što hitna pomoć ne dolazi, pa se oglasi putem društvenih mreža, te zatražio pomoć on line, ali njoj jednostavno pomoći nije bilo. 

Korona virus ju je samo dokrajčila, jer je njena matična bolest itekako bila uznapredovala, a na kraju je taj zlobni tu mor došao skroz do mozga, i samo je finalizirao. Podsećamo marina Tucaković je do pre par godina bila zdrava, a onda joj se samo pojavila manja ranica na dojci, te je ona odlagala odlazak doktoru, što je na kraju koštalo i života. 

Mnoge godine zračenja i terapija, ostavilo je jako veliki trag na njenom telu, a njene poslednje slike samo gobvore o tome kako je ona bila skroz smršala i na šta je ličila. Međutim, iza nje ostaje preko 10.000 napisanih pesama, a stvarno bi nam trebalo jako dugo vremena da napišemo koje je ona sve hitove “skrivila” u svojoj karijeri. 

Dugo vremena se nije znalo kada će da bude sahranjena, jer je njen suprug Futa pozitivan na covid 19, a sada je napokon izašla i ta informaacija, i zna se da će sahrana da bude u sredu u 12:30 minuta. Marinina poslednja želja je bila da bude sahranjena pored sina Miloša na Novom groblju, koji je preminuo u svojoj 24. godini. Podsetimo, Marina je preminula 19.09.2021. nakon duge i teške bolesti.

Preporučeno