Njeno bogatstvo tema je razmatranja brojnih stranih sajtova koji procjenjuju imetak poznatih. A kada se pogleda čime se bavi i čime raspolaže pjevačica, dobije se odgovor šta joj je donijelo milione i milione dolara. Dragana Mirković je svoju pjevačku karijeru počela osamdesetih godina a do 2017. godine je objavila 21. album, te je dosta toga zaradila od svoje osnovne, pjevačke karijere. I mada su internet i Youtube značajno smanjili protaju albuma, Dragana ima veliki broj fanova koji njene pjesme vole slušati na staromodan način, kupovinom CD-a. Dragana i na Youtubu ima zapažen prostor te je premašila broj od 100 hiljada pratilaca. Njeni fanovi dolaze do njenih pjesama besplatno, a kako se vidi na njenom zvaničnom sajtu njeni spotovi i snimci koncerata privlače reklamne kuće, što njoj donosi popriličnu dobit.

Ipak, daleko značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog supruga Tonija Bjelića. Na prvom mjestu, to je televizija “DM SAT”, komercijalni TV kanal na čijem čelu se nalazi pjevačica. Njih dvoje su ovu kablovsku televiziju osnovali 2005. godine, te je ovaj kanal veoma brzo postao jedan od najgledanijih, a nesumnjivo da je popularnosti DM kanala doprinijela i Draganina popularnost, a televizija nosi inicijale njenoga imena i prezimena

Ključ Draganinog bogatstva prema poslednjoj proceni sajta “Net Worth Celebrities” iznosi 100 miliona dolara, jeste i firma za prodaju luksuznih automobila Majbah. Među mušterijama je veliki broj njenih kolega, a prije nekoliko godina svoj “primjerak” automobila kupili su Lepa Brena i Slobodan Živojinović i to za 150.000 eura. Dragana ne krije da se razumije u kola, ali da je ipak njen muž veći stručnjak na tom polju.

Pošto je Toni, koji sa Draganom ima sina i kćerku, Manuelu i Marka, svu svoju imovinu prepisao na Draganu, pjevačica je tako vlasnik i skupocjene vile u Beču ali i dvorca nadomak austrijske prijestolnice koji je porodica Bjelić-Mirković nakon kupovine u potpunosti renovirala. Zadnja procjena je da je Draganino bogatstvo oko 100 miliona dolara, ali se smatra da je ta cifra davno premašena.