Na našoj domaćoj estradnoj sceni do sada smo imali priliku da sazunamo da brojni pjevači nisu bili vjerni svojim suprugama, da su imali ljubavice ili vezu na jednu noć, ali se desilo da te žene ostanu trudne, pa onda pjevači dobiju djecu i većina njih nikada ne želi da ih prizna. Recimo poput pjevača Miroslaca Ilića, za kojeg se nedavno i na sudu dokazalo da je on biološki otac Devina, kojeg je u vezi sa Mirjanom. Poznato je i da pokojni Marinko Rokvić ima vanbračnog sina, ali za razliku od Ilića, on je tog svoga sina odmah priznao čim je saznao za njega, te ga je upoznao sa svojom porodicom i sa svojom braćom, te su njihovi odnosi pravi, porodični i bratski. Poznato je i da Dragan Kojić Keba ima vanbračnu kćerku, te da je sudski utvrđeno da je on biološki otac te danas djevojke, pa je zbog toga morao da isplati sve zaostale alimentacije.

Pa i nakon svega, Keba nikada ništa nije lijepo rekao o svojoj kćerci i dalje odbija da se i susretne sa njom. Ona je rođena iz Kebine vanbračne veze sa Ljiljanom Jevremović, koja je poznati tekstopisac i koja je i za Anu Bekutu napisala pjesmu ”Godinama” a riječi ove pjesme su upućene upravo Kebi, a pjesma je nastala dok je Ljiljana bila u drugom stanju.

Ljiljana je bila odlučila da će roditi dijete, čak i kada joj je Keba bio rekao da ne želi da ima bilo šta sa time, te ju je i ostavio dok je bila trudna, a u pjesmi se čak i spominje njegovo ime. Ina, njihova kćerka, danas ima 23 godine, a Keba i dalje odbija da se susretne sa kćerkom koja je prava ljepotica posvećena obrazovanju i veliki je talent za muziku

Preporučeno