Vjerujemo da je svima poznata Dušica Jakovljević, ona je srpska radio i televizijska voditeljka, koja u javnosti je najpoznatija kao zaštitno lice rijaliti šou programa, zadruga koji se emituje na programu Televizije Pink. Ljubav prema radio novinarstvu otkrila je tokom srednje škole, a u trećem razredu gimnazje dobila je priliku da na Radiju Akademac vodi nekoliko emisija.

Nakon toga je započela saradnju sa Tv Palma gdje je uređivala i vodila omladinsku emisiju Žurka. Zatim je uslijedila i saradnja sa produkcijomskom kušom emošn gdje je ona bila jedan od urednika i scenarista rijaliti šou programa „Veliki Brat“, emisije „Sve za ljubav“, te pisala scenarije za druge programe te produkcijske kuće. Poslije osam godina u emošnu ona se vratila na radio, a prihvatila je i ponudu u S medija i za jako kratko vrijeme sa kolegama podigla slušanost gradskog radnija. Dušica je nakon toga prihvatila ponudu tv Pink da postane urednica njihovog programa Pink Volrd a vodila je program iz ekstejdža televizijskih takmičenja „Pinkove zvezde“ i „Pinkove zvezdice“.

Uporedo sa tim radila je i na drugim projektima, a potom je uslijedio i značajniji angažman ispred kamere kada joj je povjerena uloga voditeljke rijaliti šou programa „Farma“. Već od avgusta mjeseca 2017 godine vodi emisiju uživo koja prati dešavanja u rijalitiju Zadruga pa je mnogi doživaljavaju kao zaštitno lice tog Pinkovog rijaliti programa. Djetinjstvo i obrazovanje Dušica Jakovljević je rođena 1981. godine u Beogradu. Odrasla je u radničkoj porodici na Dorćolu. Njena majka je radila u „Geneksu“, dok se otac bavio vodoprivredom i ekologijom. Iako nije pokazivala veliki interes za glumu, kao djevojčica je rado vrijeme provodila u Pozorištu „Boško Buha“.  Ostatak teksta pročitajte ovdje. 

Preporučeno