Doktor Branislav Nestorović je svakako jedan od ključnih doktora iz srbijanskog kriznog štaba koji je bio od krucijalne pomoći za Srbiju na samom početku pandemije korona virusa. On je zajedno sa Predragom Konom, i doktoricom Darijom Kisić Tepaalčević odrađivao jako veliki i težak posao u trenutcima kada se jako malo znaalo o korona virusu. 

Međutim, nekada na isteku stare 2020 godine, doktor Nestorović je pokazivao znakove da mu je apsolutno svega dosta po pitanju kriznog štaba, taako da je jedan dan u potpunosti nestao sa radara, i nikome se nije javljao puna 3 dana. Javio se četvrti dan sa svoje vikendice, gdje je otišao da kosi travu, i tada se već moglo naslutiti da mu je svega dosta, i da će vjerovatno napustiti krizni štab. 

To je nakon mjesec dana uradio, kada je spojio ugodno sa korisnim. Penzionisao se i rekao je zbogom kriznom štabu, ali je u isto vrijeme i dalje bio prisutan u medijima, koji su gaa i dalje željeli vidjeti kao svogaa gosta u svojim emisijama na temu korona virusa. Uvijek se rado odazivao na gostovanja, i govorio na ovu jako osjetljivu temu. Sada su se novinari ipak maalo zaainteresovali, gdje to zapravo živi doktor Nestorović, i Paaparaco lov se itekako iznenadio kada je snimio kakvu mašinu vozi i kakvu vilu zaapravo on posjeduje. 

Oni su ga tako dopraatili do Obrenovca, aa kada su gledaoci vidjeli o kakvoj se vili radi i kakaav džip vozi, nikome jednostavno nije bilo dobro od viđene scene. Pogledajte i sami o čemu se ovdje radi.

 

Preporučeno