Filip Živojinović, sin Slobodana Bobe Živojinovića, imao je zanimljiv ljubavni život proie nego što je ušao u brak sa pjevačicom Aleksandrom Prijović. Svojevremeno su naslovi u medijima bili “Filip Živojinović na odmoru sa Majom Šuput”, a sve se to dešavalo u ljeto 2009. godine. Filip je tada imao 24 godine te je bio viđen u hrvatskom ljetovalištu Novi Vinodolski, u društvu pjevačice koja je pet godina starija od njega, te je taj trač o njihovoj romansi počeo brzo da se širi. Javnost je tada bila još više zainteresovana za ovu priču jer je u to vrijeme zvanična Filipova djevojka bila manekenka Sofija Milošević

Maja se tada oporavljala od dvije propale veze, prvo nakon što ju je poznati oftalmolog Dean Šarić ostavio zbog jedne novinarke. Nakon toga je krenula vezu sa biznismenom Andrijanom Plenčom, ali se i ta priča neslavno završila posle nekoliko mjeseci. U to vrijeme su fotografije Maje i Filipa sa bazena, spa centra ili iz noćnih klubova punile naslovnice, ali njih dvoje u početku svemu tome nisu pridavali neku važnost, ali su ipak nakon nekog vremena bili odlučili da sve to demantuju, a Filip je tada izjavio:

” U Novom Vinodolskom bio sam na porodičnom odmoru. Tamo je bila i Maja. Imamo mnogo zajedničkih prijatelja i istina je da smo dosta vremena provodili zajedno, ali između nas se nije dogodilo ništa intimno” ‒ i na taj način je pokušao da stavi tačku na svoj odnos sa hrvatskom pjevačicom, ali i nakon toga se neko vrijeme pričalo o tome. Maja se prije dvije godine udala za Nenada Tatarinova, vlasnika konsultantske firme, sa kojim je dobila sina Bluma, dok je Filip u sretnom braku sa Aleksandrom Prijović.

Preporučeno