Amanda Gof, koja se zove Samanta X, provela je deset godina kao vrhunska prostitutka i radeći u industriji za odrasle. Tijekom tog vremena stekla je veliko bogatstvo, kao i vrijedan uvid u međuljudske odnose, posebice one između muškaraca i žena. Tvrdi da ju je iskustvo iz prve ruke naučilo više o muškom ponašanju nego bilo koja knjiga ili tečaj ikada. Svojedobno je čak napisala kolumnu za “Daily Mail” o tome kako prepoznati kada vam je partner nevjeran, koju prenosimo u cijelosti. Teško je reći jesu li žene odlučile zatvoriti oči iz blaženog neznanja ili apatije. Možda je mnogim ženama jednostavno preteško prekinuti vezu – tu je i emocionalni danak objašnjavanja toga djeci, mogućnost pravne bitke oko financija i zabrinjavajuća mogućnost javnog nadzora.

Osim toga, mogućnost starenja sama može biti zastrašujuća za mnoge ljude. Kao pojedinac, vjerujem da je starenje s pogrešnom osobom zastrašujuća mogućnost od starenja sam, ali u konačnici, nije na meni da sudim. Mnogi ljudi, i muškarci i žene, odlučuju ostati u nezadovoljavajućim vezama jer smatraju da je alternativa preteška. Ako sumnjate da vam je druga osoba nevjerna, evo nekih ponašanja koja bi mogla biti razlog za zabrinutost. No, moram naglasiti da ne mogu jamčiti za točnost ovih pokazatelja. Na primjer, ako se vrati kući na sunčan dan s mokrom kosom, to zahtijeva dodatno razmatranje. Osim ako nije naišao na kišni oblak koji ga je samo pratio, razumno je postaviti pitanje gdje se tuširao. Ako je sada pažljiviji i zadovoljniji kod kuće, pa tako i u spavaćoj sobi, a i daruje vas bez posebnog razloga, moguće je da ispunjava obveze koje je prije zanemarivao.

Možda će vam češće donositi cvijeće, češće izražavati ljubav prema vama i biti romantičniji i zahvalniji nego inače. Ova iznenadna promjena u ponašanju mogla bi biti rezultat toga što je shvatio s kakvom je nevjerojatnom ženom oženjen ili bi to mogao biti znak nevjere. Možda svoje potrebe zadovoljava negdje drugdje, što dovodi do manje ljutnje kod kuće, ili ga možda izjeda krivnja. Njegov raspored može postati užurbaniji, s povećanjem broja sastanaka, telefon mu je isključen tijekom dana i teže ga je dobiti nego inače. Odjednom, radi više prekovremeno, posjećuje više večera s klijentima i odlazi na više konferencija i seminara nego prije – sve dok se zbog toga glasno žali. Je li počeo nositi telefon sa sobom u kupaonicu ili dva telefona?

Podiže li više gotovine s bankomata nego inače? Vjerojatno već duboko u sebi znate istinu, ali poricanje može biti moćna sila, osobito kada je potaknuto strahom. Postoje muškarci koji tvrde da bavljenje escort uslugama ne predstavlja varanje partnerice, ali to jednostavno nije točno. U konačnici, odluka o ostanku ili odlasku je vaša. Iako je moguće da brak nadvlada slučajeve nevjere, nemojte dopustiti da vas strah od godina spriječi u odlasku, piše Žena.rs.

Preporučeno