Za samo par dana počinje šesta sezona rijalitija Zadruga, i to inače nije jedini rijaliti koji se emitovao na našim prostorima, ali je rijaliti koji je definitivno najgledaniji, i koji je za sve ove godine pružio dosta toga svojim gledaocima. Tome su svakako najviše zaslužni rijaliti učesnici koji su domaćoj javnosti poznati već od ranije, a jedan od njih je Miki Đuričić koji se smatrao rijaliti veteranom do prije samo nekoliko godina.

Iako je mnogo onih koji su krenuli njegovim stopama, pa su bili u nekoliko sezona Zadruge ili nekog drugog rijalitija, ono što moramo da kažemo jeste to da bez obzira na sve on je ipak i dalje rekorder kada je u pitanju vrijeme koje je on proveo ispred kamera u rijaliti programima. Miki se inače prvo pojavio u Velikom bratu i to je bilo 2006 godine, a onda se u istom rijalitiju pojavio i 2010.godine. Nakon toga on je nastavio svoju rijaliti karijeru pa se pojavio “Farmi 5” 2013. godine, da bi potom ušao u “Maldive” 2015, a potom i “Parove” iste godine, a nakon toga on je stalni član rijalitija Zadruga.

On je rekao jednom prilikom da mu je najveći motiv novac koji je napolju jako teško zaraditi: “Taj novac koji ja zaradim u rijalitiju ne bih mogao da zaradim napolju. Nije napolju tako sjajno i bajno. Može da se zaradi, ali ne toliko”, rekao je Miki. Sljedeći na spisku jeste Lepi Mića koji je također jedan od onih koji ima najduži staž u rijaliti programima, pa godinama već imamo priliku da ga gledamo kako u Farmi, tako isto i u Zadruzi. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno