Jelena Karleuša je svakako jedna od najvećih balkanskih zvijezda,i žena koja uvijek privlači pažnju svih ljudi sa svojim ponašanjem, ali i gestama koje nekada uradi prema svojim kolegama. Život joj je uvijek bio buran, krenuvši od njenog ranog djetinjstva kada su joj se roditelji razveli pa sve do toga kada je sa samo 17 godina izdala i svoj prvi studijski album. 

Tada su bila krizna vremena u Srbiji, majka joj je radila na radiju i primala minimalac, a za album je trebalo tadašnjih 50.000 maraka. Dragana Mirković je prepoznala talent u njoj, tako da je odlučila njenoj majci Divni sa kojom je bila u odličnim odnosima dati taj novac, to jeste posuditi samo da bi Jelena Karleuša izdala albu, koji se ispostavilo se kasnije jako dobro prodao. 

Tako je sve krenulo, a Jelena Karleuša se jako brzo udala za medijskog magnata sina od Braće Karića, koji su tada imalai najjaču BK Televiziju. Bojan KArić, nasljednik bogate imperije, imao je jako puno ponuda od raznih djevojaka, koje su sa njime htjele da budu samo zbog novca, ali je on ipak izabrao Jelenu Karleušu te je nakon samo par mjeseci zabavljanja ipak oženio. Mnogi su mislili da je ona to uradila isto zbog novca, to nije bilo tako. 

O svemu se oglasila i njegova sestra koja je rekla da je Jelna bila sa njime čisto iz ljubavi, ali je sve upropastila kada je uhvaćena u bračnoj nevjeri sa jednim članom osiguranja. Što je najgore to su odradili na zadnjem sjedištu džipa u kojem se vozio i sam Bojan Karić. 

Preporučeno