U nastavku današnjega članka jedna jako zanimljiva, ali isto tako jako tužna priča, koja će vas sigurno nagnati na razmišljanje ako ste majka. Majka je svakako najosjetljivije biće na svijetu, koje će sve uraditi da zaštiti svoju djecu, i ponekad će uštinuti i od sebe, ali samo da njeno dijete bude sretno i zadovoljno. 

Međutim, uvijek ima izuzetaka i uvijek možemo da vidimo neke jako neugodne i strašne priče koje nam dolaze sa svih strana svijeta. Od majki koje ne vode brige o svome djetetu, nekada do te mjere da djeca pate, pa čak i umru na kraju krajeva. Kada dijete dođe na svijet, pogotovo ako je curica u pitanju, onda se ona sređuje, kupuju se haljinica, pa čak se i kozmetički sređuju. 

To mnogi očevi ne odobravaju, ali ipak se majka sluša u ovakvim prilikama. Tako je jedna majka ipak malo pretjerala u kozmetičkim korekcijama svoje bebe, koja se pohvalila na svom Facebook profilu. Ona je naime napravila nokte svojoj bebi u obliku badema, a većina majki je javno osudila njeno bahato ponašanje. Mnogi su se zabrinuli za sigurnost svoga djeteta. Ona se jako brzo može ozlijediti, ako se krene počešati možda po licu. 

Vjerujemo da je ovoj majki itekako stalo do njene bebe, ali je na pogrešan način usmjerila svoju ljubav i pažnju, jer se ovo bebi od par mjeseci uopšte ne bi smjelo raditi. Slažete li se sa nama?

Preporučeno