Pre neku noć je u rijalitiju Zadruga, u emisiji Pitanja gledalaca, stvari su postale zaista haotične kada je učesnik Filip Car odlučio da emituje prljavi veš bivše prijateljice Anđele Đuričić. To je posebno skrenulo pažnju na to da je kontroverzna zadrugarka nakon što je napustila prethodni petu sezonu rijaliti. Sada je otkriveno da se beogradskim ulicama vozila skupocjenim mercedesom američkih registracija, koji je u vlasništvu bivšeg učesnika Zadruge beogradskog ugostiteljla Pavla Jovanovića.

Moramo reći da je Filip jasno aludirao na to da anđela “nije baš tako fina kao što se predstavlja” te da ima nešto više od prijateljstva sa jovanovićem, koji joj je dao auto na korištenje. Angela je najoštrije demantovaa takve spekulcije, te objasnila da je Pavle prijatelj njene kume, dakle i njen, te da je sa njim u isključivo prijateljskim odnosima. Međutim, mnogi vjeruju da je Filip govorio istinu i da Angela nije tako nevina kao što tvrdi.

“Pavla smo pozvali da bolje razumemo prirodu njegovog odnosa sa Anđelom.- Anđela i ja smo prijatelji, u isključivo prijateljskom odnosu. Potvrđujem sve što je sinoć i sama rekla, ona je moj prijatelj “– poručio je Pavle.

“Zanimalo nas je i zašto je Anđela koristila njegov automobil tokom leta kada je bila u poseti Beogradu.- Kako posedujem više automobila, ustupio sam Anđeli jedno vozilo koje ne koristim, a sve zbog višegodišnjeg prijateljstva koje negujem sa njenom kumom, koja mi je blizak prijatelj. I moram da priznam, automobil mi je vraćen u boljem stanju nego kada je uzet. Stvarno imam samo reči hvale za tu devojku” – poručio je Jovanović.

Preporučeno