Helena Topalković, ćerka poznatog pevača Milana, je ni kriva ni dužna postala među glavnim atrakcijama na Balkanu što se tiče leepih žena. Ona je jedna od retkih devojki koja nije radila puno plastičnih operacija na sebi, a sve može da zahvali svojoj sjajnoj genetici. Međutim, njen otac se apsolutno svaki puta nasekira kada pogleda njen profil na Instagramu koji puca od komentara. 

Ona naime tamop ima preko 300.000 folovera, a većinom su muškarci koji se dive njenim fotkama koje je izbacivala skoro svaki dan, a koji su na granici sa mekom po rno grafij om. Jučer smo baš pisali članak o njenim bujnim grudima, koje je prekrila sa samo jednim komadom odeće. 

Međutim, ovoga jutra je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da je Helena se venčala u strogoj tajnosti, a da niko faktički nije ni znao da ima dečka, a kamoli da se verila i da će stati na ludi kamen. Helena nije želela da javnost zna kada će stati na “ludi kamen”. Svima je putem društvenih mreža pokazivala kako je izgledala veridba, ali samo venčanje je krila faktički 5 do 12, a za par dana će svi da vide sve do najsitnijih detalja”, izjavio je izvor blizak porodici.

Mr.Mijokov je ime profila, koje je izbacilo samo jedan stori Helena sa novim suprugom, ali se u javnosti još uvek ne zna njegovo ime i prezime. 

Preporučeno