Najpoznatija pjevačica na našim prostorima je sigurno Lepa Brena, koja i dan danas šokira javnost svojom pojavom.Ona je već uveliko u 6 deceniji života, a bez obzira na silne plastične operacije, ona je itekako pleni sa svojim pažnjom i izgledom.

Sa obzirom da su preko leta svi pevači i pevačice imali nastupe, Lepa Brena je tokom leta imala par nasstupa u Crnoj gori koji i nisu baš prošli najbolje. Onda je svoj fokus stavila na veće gradove u Srbiji, pa je tako u Beogradu i Novom Sadu imala sjajne nastupe, a njen autfit je itekako oduševio sve prisutne.

Sve je iznenadila sa svojom promenom, a ljudi su u neverici gledali u ćčemu se pojavila Fagretaa Jahić. Naime, obukla je korset, preko kojeg je bila providna majica sa šljokicama, zatim mrežaste štrample i kožne duge čizme koje su se protezale do njenih kolena.

Izazvala je lavinu raznih komentara ovim izgledom, kako pozitivnih tako i negativnih. Bilo je tu i ljubomornih detalja, ali ona je već navikla da se bori sa svim tim. U prestoničkom klubu gde je bila Lepa Brena moglo se čuti zaista dosta komentara, od pohvala i pozitivnih komentara, kao i onih da je u starim godinama uradila silikone.

Nakon što je njen nastup počeo, počeli su se nizati njeni vanvremenski hitovi koji se slušaju i dan danas, a publika je u glas pevala sa njom. Lepa Brena je ovog leta više odmarala nego što je radila, a bila je sa svojom porodicom u Crnoj Gori celo leto. Itekako joj dobro ide na privatnom planu, jer je prodala Grand za 15 miliona evra, a odmah je sebe obradovala sa jahtom koja je duga 30 metara, a koju je platila čak 6 miliona evra.

Preporučeno