Samo prije 2 mjeseca u jeku korona virusa, udala se poznata srpska pevačica Biljana Sečivanović, za svog dugogodišnjeg partnera, za kojeg su je mediji prozivali da je puno stariji od nje, i da je našla parajliju koji će da je sponzoriše do kraja života. Mežutim, kada se pogledaju njihove lične karte, njen današnji muž je od nje stariji tek 4 godine.

Imao je jako težak život, tako da izgleda puno starije od same Biljane. Oni su svoje vjenčanje planirali još za početak ove godine, ali je cijela situacija sa korona virusom jednostavno blokirala sav život na Balkanu, pa tako i sve moguće ceremonije na samom Balkanu. Međutim, oni više jednostavno nisu mogli da čekaju, tako da su se uzeli u jednoj maloj crkvi nadomak beograda uz samo mali broj prijatelja, rodbine i kumova.

Odmah su rekli da će da žive u novoizgrađenoj kući koju su zejedno napravili i namjestili od vrata pa sve do krova. Sa njima su i njihovo dvoje djece, 16 godina njegova kćerka, kao i njen 10 godišnji sin Filip. Iako su njih dvoje već u opasnim godinama za osnivanje novog života, ipak su po svemu sudeći odlučili da rizikuju i da začnu jednu bebu.

Biljana je tako pustila ekipu jednog beogradskog portala da je posjeti u njenoj kući, ali je zaboravila da skloni neke jako bitne detalje. Naime u ćošku sobe je bio mali dječiji krevetac, a kada su pitali Biljanu da li je u drugom stanju, ona se zagonetno nasmijala i samo rekla da je u pitanju krevetasc od njene sestre i njene bebe. 

Preporučeno