Anđelka Prpić je sigurno jedna od boljih glumica u celoj regiji. Žena koju smo svi upoznali u homorističkom skeču “Andrija i Anđelka” uzela je simpatije svih mogućih osoba koji su pogledali dogodovštine ovog bračnog para. Oni su sa svojom duhovitošću ostali upamćeni u ovom mini serijalu. 

Nakon toga Anđelka Prpić je nastavila sa samostalnom karijerom, te je uglavnom radila stend ap komedije koje su joj išle jako dobro, ali ju je korona virus prekinul u njenoj velikoj turneji. U poslednjih godinu dana imala je i dve jako dobre uloge u domaćim filmovima, koje su jako dobro prošle kod domaće publike. 

Međutim, u privatnom životu joj nije nikako išlo dobro, razvela se od supruga sa kojim je bila preko 10 godina u braku, a u njemu su dobili i jedno dete. Ono što je najgore, on je bio toliko ljubomoran da jednostavno nije mogla da izdrži taj pritisak i njegovu silnu ljubomoru. 

Sada je odlučila da se ipak malo odmori od svega i da ode na morske destinacije, a p oprvi puta je odlučila da pokaže i neke fotke na koje do sada nismo navikli da vidimo od ove poznate srpske glumice. Pogledajte i sami ove fotke, i svakako nam javite kako vam se čini. 

Preporučeno