Đole Đogani je jedan od najpoznatijih densera u Srbiji i poznati frontmen grupe Đogani.

Naime, svi ga znamo kao izuzetno uspješnog muzičara međutim ono što je manje poznato je to da je Đole također otac i četvero djece. Iz prvog braka sa Slađom Delibašić đole ima kćerke Marinelu i Silviju dok sa Vesnom ima sina Adriana i kćerku Lauru.


Poznato je da je Đole jako brižan otac te za razliku od Gagija nikada nije privlačio pažnju nikakvim aferama i skandalima. On je tako svoje dvije starije kćerke izveo na pravi put. Silvija je tako neko vrijeme bila u muzičkim vodama. Ona je već odradila nekoliko pjesama te se povukla iz medija. Rodila je i kćerku te se posvetila se svom privatnom životu te sada radi u struci tj radi kao vaspitačica u vrtiću koji je u vlasništuvu njene majke Slađane.

S druge strane Marinelu smo imali priliku upoznati kroz X factor te je neko vrijeme bila u muzičkim vodama. Dosta dobro se pokazala u tom takmičenju ali se nakon toga povukla i radila na svome obrazovanju. Marinela je završila Fakultet za fizičku kulturu i menadžment u sprotu te se sada bavi poslovima vezanim za struku.

S druge strane, Gagijeva kćerka Luna se bruka u rijalitiju već drugu sezonu za redom a Anabela i Gagi joj  tome daju potpunu podršku.