Domaći mediji jedno vrijeme aktuelno su pisali o Mileni Popović, udovici poznatog političara Olivera Ivanovića, koji je inače ubijen prije nekoliko godina. Sve to zbog toga jer je ona svima objelodanila da je u vezi sa Igorom Jurićem. Ona je na svom Instagram profilu objavila njihovu fotografiju, i kratko napisala ljubav, a onda su mediji samo pisali o njima. Ubrzo je uklonila fotografiju i zaključala svoj profil. Zanimljivo je da se tada saznalo da su oni zajedno već dvije godine, i da poslednjih godinu dana žive zajedno u Novom Sadu.

Iako se jedno vrijeme o njima svakog dana u medijima stalno nešto pisalo, zanimljivo je to da nakon što je objelodanjeno da su oni zajedno, da od tada nismo imali priliku da ih u javnosti negdje vidimo zajedno, ali i tome je sada došao kraj. Uporni novinari koji su ih stalno pratili, na kraju su uspjeli da ih zajedno uhvate u Ušću i to kako šetaju i razgledaku butike, a po onome što imamo priliku da vidimo, a što su novinari zabilježili jeste da je itekako vidno da su oni uživali u šetnji i šopingu.

Tako se po kesi koju je Milena nosila moglo vidjeti da je ona šoping za taj dan obavila, a s obzirom da su njene odjevne kombinacije uvijek veliki pogodak, i da je ona nelo ko voli modu, vjerujemo da ni sada nije pogriješila u odabiru odjeće, a vjerujemo da ćemo to u najskorije vrijeme da ispratimo na njenom Instagram nalogu, gdje ona stalno izbacuje fotografije. Njihovo zajedničko ljetno putovanje je samo jedan od pokazatelja da je njihova veza ozbiljna i čvrsta, i da su oni odlučili da ostanu zajedno uprkod brojnim negativnim komentarima sa kojima su se susreli.

Preporučeno