Jučerašnji dan u Srbiji je protekao u znaku sahrane Marine Tucaković, a cela Srbija je pratila sahranu koja je protekla u jako mirnom tonu, bar na početku, ali ssu se kasnije stvari itekako razbuktale. Marinin sin Laća je kao što i sami znate celo jutro govorio kako mu je potrebna snaga da izdrži samo taj dan, a već je tada zamolio sve da ne dolaze u velikom broju, i da dođe samo bliža rodbina i prijatelji. 

Međutim, to je puno lakše reći nego učiniti, i pored toga što postoje jako veliki razlozi zbog cele epidemiološke situacije u zemlji. Opet je pred kapijom Novog groblja u Beoggradu bio jako veliki broj ljudi koji su hteli da odaju počast Marini Tucaković, a sve je iznenadilo kada se Marinin sin odvojio i prišao Ceci Ražnatović i Saši Matiću i rekao im da se udalje sa groblja, i da nisu poželjni. 

Iako su oboje imali masku na licu, on je samo njih udaljio sa groblja, a ssvi su odmah pomisslili da je reč o njihovoj velikoj svađi od pre par meseci, kada ssu pljuštale uvrede prea Ceci Ražnatović. Podsećamo, tada su Laću upitali šta misli o novoj pesmi Dine Merlina, da bi on odgovorio da ne sluša ratne zločince, jer je za njega i Dino Merlin i Ceca Ražanatović jedno te isto. 

Sve je iznenadio na sahrani Laća, kada je rekao:” “Ikebano, skloni se!”, dok je nastavio da komunicira s Cecom i rekao joj: “Tebe ne mogu da gledam očima, znaš li to?”. Ona se iste sekunde okrenula i otišla, a svima je bilo toliko neprijatno da su počeli da se sklanjaju, tako da je priča o kiorona virusu itekako prozirna”, otkrio je navodno izvor sa lica mesta.

Preporučeno