U nastavku današnjeg članka mi ćemo da pišemo o rijaliti učesnicima koji ostali poznati kroz rijaliti program a koji su se proslavili na samom početku prve i druge sezone. Verujemo da svi znate ko su Miljana Kulić, Marija Kulić, Filip Car, Maja Marinković, Zola i ostali..

Svi oni koji vole da prate rijaliti program Zadruga verujemo da se sećaju bivšeg para Luna Đogani i Sloba Radanović koji su pre pet godina uplovili u romansu u prvoj sezoni rijalitija Zadruga a njihov odnos je bio jako turbulenta. Naime pevač Soba je sa Lunom prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar i to pred kamerama. Nakon nekoliko meseci veze pune skandala drame, uspona i padova a oni su stavili tačku na svoju ljubav nakon čega nikada više nisu viđeni zajedno u javnosti.

Luna Đogani se ubrzo ponovno vratila na imanje u Belu kuću gde je na kraju pobedila u drugoj sezoni Zadruge a tada se smuvala sa Markom Miljkovićem sa kojim je danas u srećnom braku i oni imaju ćerku Miju. Dok sa druge strane i Sloba je pronašao svoju sreću, te se prošle godine oženio po drugi put, sa svojom suprugom Jelenom sada čeka njihovo prvo dete.

Međutim, na današnji Luna i Sloba će se ponvno sresti i to pred kamerama. Kkao je najvljeno bivši ljubavnici će biti biti gosti u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, a kako će susret proteći ostaje da vidimo.  Pišite nam vaša mišljenja u komentar ispod ovog teksta. 

Preporučeno