Kada je hrvatska estradna scena u pitanju, jedna od glavnih priča u posljednjih nekoliko mjeseci je svakako bila, prije svega priča o raskidu veze koja je trajala 24 godine između Danijele Martinović i Petra Graše. Po mnogima je Petar na veoma loš način zario Danijeli nož u leđa te krenuo u vezu sa 14 godina mlađom Hanom Huljić, a pored toga loše je i to što je Hana zajedno sa svojom ocem i majkom bila velika prijateljica sa Danijelom, te su se međusobno i posjećivali. Na početku ove godine se saznalo kako je Hana u drugom stanju, a u februaru je bilo i vjenčanje, a na kojem je bilo i mnogo poznatih lica iz svijeta muzike, a sve se dešavalo u Splitu. Nakon toga su Petar i Hana otišli na medeni mjesec, te su se poslije toga preselili u Zagreb

Svo to vrijeme svi oni izbjegavaju medije koliko je to moguće,a Petar sve do skora nije dao niti jednu izjavu, a sada je odlučio da stane na kraj svim ogovaranjima i da ispriča svoju verziju priče. Poznato je da je veći dio javnosti u cijeloj ovoj priči bio i ostao na Danijelinoj strani, dok je Petar u svemu tome ispao crna ovca, a na tu temu je rekao:

“Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako da komentarišem niti šta da kažem za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima “- rekao je Grašo i dodao: “Zanimaju me komentari stručnih ljudi. Razumijem ljude zbog čega im je interesantno da pročitaju nešto više o meni, budući da nemam običaj da iznosim detalje iz spavaće sobe ili kafića u kojem pijem rakiju.”