U današnje vreme imamo jako puno parova koji su itekako sretni, imaju sve u životu, sve im ide od ruke, međutim, one najbitnije stvari u životu definitivno negde zapinju. Ovde dana ss govorimo o slučaju kada bračni parovi nemaju potomke, i nemaju sreće da imaju svoje naslednike.

Sa druge strane imamo parove koji imaju po 3 ili 4 dece, i opet imaju sreće da žena zatrudni, i to se jednostavno zove sreća ili sudbina, nazovite je kako hoćete. U svetu šou biznisa je jako popularno da poznate osobe usvajaju decu, a to je u Holivudu uobičajena praksa. Pogledajte svetski poznatog glumca Tom Kruza, koji je do sada usvojio 2 dece, pre toga Anđelina Đoli i Bred Pit 3 dece iz Afrike su također usvojili. 

Oni koji nemaju mogućnost usvajanja dece, usvajaju mačke ili pse, i na taj način se zanimmaju i daju svoju pažnju i ljubav prema životinjama. Mi tako danas govorimo o poznatoj srsspkoj pevačici Branki Sovlić koja je imala solidnu pevačku karijeru, ali je itekako imala problema sa zanošenjem deteta. Sa mužem je napravila pravu poslovnu imperiju. Ima lanac restorana od Sarajeva Do Beograda, ogromnu vilu u Sarajevu, ali potomke nikada nisu imali. 

Probali su u svim svetski poznatim labaratorijama da na veštački način dođu do decce, ali jednostavno kada neže, onda neće. Ona ima 2 sestričine, kojima daje svu moguću ljubav i pažnju, i na taj način nekako hrani svoj majčinski instikt. Jako su tužni zbog toga što nemaju decu, bog im je dao sve, ali ne i to. Vaša mišljenja o svemu?

 

Preporučeno