Posljednjih nekoliko meseci se mnogo pisalo o mlađem sinu Lepe Brene Viktoru Živojinoviću i njegovoj zaručnicci Sandri, sa kojom je u vezi već par godina, ali sa kojom ima jako burne periode, malo prekidaju pa se mire, i tako u nedogled. On je jedini iz porodice Živojinović ostao da nije stao na ludi kamen, pa Bobu i Brenu pomalo hvata i panika povodom svega ovoga. 

Mnogima je zasmetalo što ona nije iz velikog grada, jer je došla sa sela da studira u Beograd gde je našla i posao, radi kao šminkerka, a na taj način je i pronašla današnjeg verenika, amnogi će da kažu da je u pitanju jako dobar ulov. Pre 2 meseca se tako pojavila i informacija da su njih dvoje definitivno prekinuli, a da je svoje prste u njihov odnos upetljala i sama Lepa Brena, koja od početka nije za njihovu veridbu i eventualno venčanje.

I mada se par nije oglasio povodom cele ove priče, ovih dana je na društvenim mrežama Rialda Karahasanović objavila neke slike, koje pokazuju Sandru u jako atraktivnom izdanju. Javnost je nekako do sada navikla da Breninu bivšu snajku uvijek vidi doteranu, ali sada je mo žda i preterala sa ovim fotkama, šta vi mislite o svemu?

Preporučeno