Balkanska muzička scena je većinom koncentrisana na narodnjake koji uzimaju masne količine novca, a najbolji primer cele ove priče je Đani, koji uzima toliko eura po svadbama, da ljudima jednostavno nije dobro kada vide koje se tu cifre vrte.

Iako je alternativna scena bivših država malo živnula s mnogim izvođačima poput nekih novih alternativnih imena, ipak klubovi i diskoteke opet jako puno sarađuju sa cecom, Karleušom i ostalim narodnjacima koji im itekako donose profit u odnosu na zabavne izvođače. Dokaz koliko je muzička scena profitabilna kod nas je to, da imamo izvođače koji se pojave preko noći, naprave samo jedan hit, poput ćene od sultana, i od toga živi par godina. Da li vi znate ijednu drugu pesmu od pevačice koja je otpevala taj veliki hit?

Mi također u nastaavku današnjeg članka govorimo o jednoj pevačici, koja je imala samo jedan hit koji je trajao sigurno par godina, i na osnovu toga je kupila, stan auto i ostale stvari koje bi pre jako teško kupila. Ona je pevačica Tina Ivanović koja je napravila tzv. “himnu sponzoruša” poznatiju kao “Bunda od nerca”. To je Tinin jedini hit, ali Tina i dalje ima dosta novca, vidimo samo po krizi koja trenutno vlada na celom Blkanu, a ona se nedavno pohvalila na Instagramu, kako je preuredila celi stan, a sve je platila oko 20.000 evra. Šta vi mislite o ovome? Koje je vaše mišljenje o Tini Ivanović?

Preporučeno