Srbiju proteklih par dana potresa velika afera oko pedofilskog slučaja koji se godinama radio po školi glume, koju je vodio poznati glumac Mika Aleksić. Proteklih par dana imali smo i jednu izjavu od jedne poznate srpske glumice, koja danas ima 27 godina i koja je sa 17 godina više puta silovana od strane istog mentora i glumca. 

Milena Radulović je prva koja je to priznala, a sada je putem medija pozvala i ostale glumice da priznaju šta im je Mika radio za vrijeme časova, i da ga napokon strpaju iza rešetaka. Podsjećamo, kod njega u školi koju su pohađali mnogi poznati srpski glumci i glumice je sve bilo po vojnom režimu. DJevojčice su morale dolaziti u suknjicama dok su muškarci morali imati odijela. 

Roditelji su mogli dovesti samo svoju djecu da ih upišu na časove glume, a kasnije im je bio zabranjen pristup u njihovu školu. Članaraina se plaćala lično, to jeste morao si nositi lično u njegov stan, gdje je Mika neke djevojčice silovao, a Milena je jedna od tih, a govorio joj je da je to za njeno dobro i da tako jednostavno mora da bude. Ništa nije smjela da govori roditeljima, ali je sada napokon odlučila da progovori. 

“Da li voliš da se krešeš?” MOrala sam mu odgovoriti, jer sam mislila da je to dio audicije. Odgovorila sam sa da, a onda me je pitao, pa gdje najviše volim da se krešem? Zaćutala sam, a on je rekao, “svugde”. Rekao mi je da se okrenem, potapšao me po dupetu i rekao da je kanta, ali će ipak da posluži. Tako je sve krenulo..

Preporučeno