Jelena Karleuša je definitivno žena koja je obeležila poslednjih 20 godina što se tiče celokupne Balklanske scene. Ona je poznata po tome da ima britak jezik, i da definitivno nikome ne želi ostati dužna, i da definitivno voli da kuha, pogotovo po društvenim mrežama. 

Sada je napravila veliki preokret u samim Zvezdama Granda, kada je preko noći dala otkaz, i sotavila Sašu Popovića naa milost i nemilost. Jednostavno nije postigla apsolutno nikakav dogovor po pitanju finansija, tako da mu se zahvalila i produžila je dalje. Na njeno mesto je na veliko zaprepaštenje sela upravo njena najveća suparnica ceca Ražnatović, koja je ssudeći prema prvim reakcijama jako dobro uletila u sam sistem takmičenja., 

Jako dobro se zna koliko će u celoj priči da fali Jelena Karleuša, koja je uvek davala tempo samom takmičenju, u nemalim brojem slučaja se svađala sa samim takmićarima, ai je jak opuno puta bila u svađi i sa članovima žirija., Iako je imala jako veliki broj operacija, ona izgleda i više nego dobro ako uzmemo u obzir da je do sada rodila dvoje dece. 

Za nju se također jako dobro zna da ne jede meso i to jako dugi niz godina, bojkotuje krzno i definitivno prezire sve one koji to rade, i na taj način ugrožava same životinje, Za sebe kaže da nikada ne jede kolače ni čips, i misli da je to hrana za sirotinju koja ne gleda kako se hrani. Ona se više fokusira na voće i povrće, te voli zdravu i sirovu hranu. Vaša mišljenja?

Preporučeno