Pjevačica nam otkriva: “Trebam da spremim novi album, ali ova situacija mi je sve otežala!

Na svu sreću, njen dečko, Haris Berković joj je priskočio u pomoć.
Ne znam više koliko sam hiljada uložila u ovo, ali sam imala podršku od svojih bližnjih. Zahvalna sam Harisu što mi je pomogao, ali ja ću mu to sve vratiti. Haris je rekao da ne želi ni da čuje da sam novac pozajmila od nekog drugog.
Evo ti novac, nemoj ni da mi vraćaš! Kome da dam, ako ne tebi? – rekao je Haris.

Moj posao je takav da moram da ulažem u karijeru i kad je najveća kriza. Nekada budemo na ivici bankrota ali pjesme i albumi moraju da se snimaju, od toga živimo. Pandemija je uticala svima na finansije i teško je kada ne radite duže vrijeme – izjavila je Rada, potom rekla da je raduje činjenica da ova situacija ide na bolje – kaže Rada, a dodaje:
Pozvana sam na nekoliko mjesta kako bih pjevala, pa sam se rado odazvala pozivu jer u pitanju su proslave na kojima se poštuje broj ljudi u zatvorenom prostoru. Nastupi bi trebali biti krajem februara, tako da su i dalje pod upitnikom zbog toga što pratimo kako se ova situacija razvija. Ako broj kritičnih počne se naglo povećavati, onda ću pomjeriti nastupe. Bolje i to nego moje ležanje pod terapijom – kaže pjevačica kroz smijeh

Preporučeno