Poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović  je tokom svoje karijere stekla značajno bogatstvo, o čemu svedoči i raskošna rezidencija u kojoj žive njeni roditelji. Slike njene raskošne vile i egzotičnih krajeva koje posjećuje često se dijele na raznim platformama društvenih medija. Rođena u Žitorađu, pevačica je nedavno podelila fotografiju na kojoj se vidi njeno rodno mesto. Iako je prijašnji izgled kuće ostao nepoznat, evidentno je da je doživjela opsežnu adaptaciju.

 

 

Često poznate ličnosti dijele fotografije svojih rezidencija i smještaja na svojim profilima na društvenim mrežama. Neke od ovih javnih ličnosti koriste ove objave kao sredstvo da se hvale svojim bogatstvom, dok druge to čine bez namjere da pokažu svoje bogatstvo. Vrijedi napomenuti da je ova kuća u prošlosti imala starinski izgled, što potvrđuju i susjedi. Međutim, ove iste komšije tvrde da Ceca poseduje više luksuznih vila, izražavajući razočaranje što su njeni roditelji odlučili da žive u njihovom starijem domu, za koji tvrde da muči vlaga. Ceca je na to odgovorila da je nemoguće ugoditi svima.

 

 

Porodica Ražnatović je protekla dva mjeseca bila veoma aktuelna tema u medijima. Naime , Ceca je po drugi put postala baka , kada je na svijet došao njen unuk Krstan . Zatim ih je pogodila strašna tragedija . Cecina kćerka Anastasija koja je bila u petom mjesecu trudnoće , i nosila je djevojčicu , je doživjela spontani pobača. Ova vijest je mnogo pogodila pjevačicu , pa zbg toga je otkazala i slavlje svog jubilarnog 50.rođendana kako bi mogla biti uz svoju kćerku u ovim za nju veoma teškim trenucima,

 

 

Preporučeno