Zvezde Granda su svakako postale još više gledane kako su se tamo pojavila neka nova lica, a pri tome najviše mislimo na Cecu Ražnatović, koja je došla na vrelu stlicu od Jelene karleuše. Svi znaju Cecu kada je bila u žiriju Pinkovih zvezdica, i kada je totalno bila hladna prema takmičarima, i nije pružala ni 10% onog što je u stvari pružala jedna jelena Karleuša u Zvezdama Granda.

Zato su svi bili skeptični prema tome, kako će zapravo da izgleda i prva emisija Zvezdi Granda, jer gledaoci uopšte nisu bili upoznati sa time kako ju je uopšte i primio celokupni žiri, jer osim Viki Miljković, ona nije ni sa kime nešto posebno dobra od ostatka žirija. Čak je i jedna Mareija Šerifović izjavila da je uopšte ne prati na Instagramu, jer smatra da ne dele ništa zajedničko, tako da nije bilo potrebe za time.

Tako je Svetlana Ceca Ražnatović, koja je od ove sezone u žiriju Zvezda Granda, sada je bilo i snimanje 3 emisije, a ceca je sve fascinirala sa crnom kombinacijom u kojem je pokazaala svoju sjajnu liniju.

Iako su mnogi mislili da će Ražantovićeva biti blaga i da neće ulaziti u rasprave sa kolegama, po svemu sudeći pevačica neće sjediti skrštenih ruku. Sada je na storiju objavila i video, u kojem je pokazala koliko je ona u stvari opasna žena. Pogledajte i sami kako je to sve izgledalo…

Preporučeno