Na žalost, uvijek kada neko umre, jako brzo dođe do neugodnih tema, a to je svakako ostavinska rasprava i dijeljenje imovine, a ako je taj neko imao jako veliko nasljedstvo, onda krenu svađe i nemile scene. Počnu se pojavljivati i rođaci koji nikada nisu postojali na mapi. Svi se sjećamo događaja od prije 2 godine, kada je preminuo Šaban Šaulić, tada je Goca Šaulić pokazala svoje pravo lice. 

Ona je ispala totalno nefer prema Šabanovom vanbračnom sinu Robertu, koji se samo pojavio na očevoj sahrani, a ona ga je doslovno otjerala, a ako se dobro sjećate, ona mu je davno nekada dala 50.000 maraka da ne traži Šabanovo prezime, računajući da će kad tad da dođe do podjele imovine. Sada je preminuo Džej Ramadanovski, i već par dana poslije krenula je rasprava o tome koliko je Džej i šta je uopšte imao?

Veliki broj ljudi se pojavio na sahrani, a bilo je jako puno kolega koji su došli da ga isprate po posljednji puta., Njegov kum je rekao da je zajedno sa njim prije 10 ak godina išao u jednu Bečku banku gdje je položio blizu pola miliona maraka, ali kako je poznavao Džeja u dušu, on jako dobro zna da je on to podijelio dobrim ljudima koji nisu imali šta da jedu. Dijelio je i šakom i kapom, to je i više nego sigurno. 

Ono što je sigurno ostalo iza njega, jeste njegov stan na Dorćolu, kojeg će sigurno da podijele njegove dvije kćerke. Živio je kao boem, i umro je kao boem. 

Preporučeno