Jedan od najpoznatijih astrologa u Srbiji svakako je Dušan Veličković koji je ovom prilikom otkrio šta nas to čeka u narednom periodu, tačnije kada Jupiter uđe u znak Ovna, i na koje stvari tada svi mi treba da obratimo pažnju. Ne dešava se to tako često, tačnije svakih 12 godina desi se da Jupiter ulazi u Ovna, i tu nam je velika olakšica, tačnije pomaže nam u svemu što radimo, da unesemo više hrabrosti i optimizma.

Dušan je bio gost u jednoj emisiji na Prvoj televiziji, gdje je otkrio šta očekuje horoskopske znakove ove nedjelje, pa je na samom početku on rekao sljedeće: “Očekuju nas zanimljive stvari. Na nebu su trenutno u kvadratu Mars i Saturn. Mars vlada željom, a Saturn voljom. Svi imamo mnogo želja, ali nemamo volju da ih pokrenemo i onda budemo ljuti na sebe. Ako nemamo volje da uradimo neke stvari, ne treba da se ljutimo na sebe”, a onda je dodao i ovo:

“Ono što će obeležiti ovu nedelju, to je Venera koja će za četiri dana ući u znak Lava. Počinje doba velikih letnjih ljubavi. Venera je ekspresivna, moćna, želi da se prikaže. Ovo je period u kom ćemo pamtiti neke stvari vezane za emotivni život. Jupiter u Ovnu daje optimizam, veru, osećanje, sreću i zaštićenost”, rekao je Dušan. Detaljnu prognozu kada su u pitanju svi horoskopski znakovi, možete pročitati u tekstu ovde.