Čuveni košarkaš Moka Slavnić je na samom vrhuncu karijere se prvi put oženio, a u braku koji je trajao 15 godina i neslavno se završio dobio je sina Zvezdana, čija popularnost rijaliti zvezde iz dana u dan sve više i više raste. Mokin naslednik često je i pre ulaska u Zadrugu intrigirao medije, a sve zbog života na ivici zakona koji je vodio. Prva supruga Moke Slavnića pokušala je da mezimca skloni iz tog sveta a na veliku žalost u tome nije uspela zbog čega je pala u tešku depresiju.

Da li je to razlog što je smatrao da mu je nedovoljno modelom vaspitanja, popuštanjem i zanemarivanjem iskvarila sina, ili zbog same odluke da mu prilikom razvoda stečeno podeli na pola i polovinu uzme Moka pema bivšoj nije imao sažaljenja. Na samom rastanku imao je poruči samo jedno: “Rekao sam joj: „Želim ti sve najbolje, zdravlje i ljubav, a ako te vidim da jedeš iz kontejnera, to će mi biti najsrećniji dan u životu.“”

Mokina prva supruga nakon razvoda je dobila stan lokal i pola novca sa bankovnog računa sportiste, a na kojem je bilo sve što je on tokom uspešne karijere stekao. Dve i po decenije bivši ljubavnici nisu se ni videli ni čuli a navodno čak ni sudbina sina ih nije ujedinila, a naprotiv su ostali u svađi, a po svemu sudeći Mokina kletva sustigla je majku njegovog prvenca. “Zvezdan ima nezbrinutu majku, ona nema gde da živi, pa je sada u domu. Žena je psihički nestabilna, on joj je unakazio psihu. Ana je o svemu brinula, čuvala je njegovu majku dok je bio u zatvoru, plaćala dom kada je ušao u rijaliti. Kada se sve ovo izdešavalo, stupila je u kontakt sa produkcijom koja je preuzela brigu o tim mesečnim obavezama “- rekao je izvor blizak porodici i otkrio stravične detalje.

Preporučeno