Vrlo dobro je poznato da je Dara Bubamaara neko ko je na sceni preko 30 godina, i koja iza sebe ima jako veliki broj kvalitetnih pjesama, koji su joj napravili jako dobru karijeru. Osim svega togaa, pored što je majka posljednjih 11 godina, ona ima i sjajno tijelo u koje se mora priznati ulaže jako puno vremena, ali i finansija. 

Mnogi je osuđuju, zato što kada postavlja slike po Instagramu i Facebooku da jako puno koristi foto šop, ali se ona puno ne okreće za tim komentarima, čak ih i ne briše jer svaka reklama, pa čak i ona loša, je u stvari dobra reklama. Uradila je grudi koje su veličine 6, i kako j eizjavila pred novu godinu, sve veći problem joj prave, tako da opasno razmišlja da ih bas malo smanji. 

Dara Bubamara je neko ko nema obraza, i u javnosti se zana pojaviti sa mladićima koji su mlađi od nje po 20 i više godina. U posljednja 3 mjeseca je u vezi sa Tonijem, koji ima tek 22 godine, i već su 2 puta do sada išli na Sejšele. Mnogi su je osuddili zbog toga, jer mu faktički može biti i majka, ali ona uživa u životu. 

Svi su se pitali ko je on, a onda se saznalo da njegov otac ima lanac resstorana u Italiji, i tako sponzoriše svoga sina, aa samim time i Daru Bubamaru. Sada se pojavila i fotk sa njegovim ocem, i može se reći da izgleda jako dobro za svoje godine. Još uvijek nismo čuli šta je rekla Dara po tom pitanju. 

Preporučeno