Pokušava od svijet sakriti Putin svoje tri kćerke: Vilica će vam pasti do poda kada vidite kako izgleda najmlađa – Žena Portal

Pokušava od svijet sakriti Putin svoje tri kćerke: Vilica će vam pasti do poda kada vidite kako izgleda najmlađa

  • Admin
  • July 2, 2018
  • Comments Off on Pokušava od svijet sakriti Putin svoje tri kćerke: Vilica će vam pasti do poda kada vidite kako izgleda najmlađa

Kao predsjednik Rusije , Vladimir Putin svoju porodicu pokušava da drži što dalje od javnosti, bez obzira što je on dugo godina na čelu Rusije, ali niko još ne zna koliko on zapravo ima djece.

 

Ne znamo da li vam je to poznato da je Putin u prvom braku sa tadašnjom suprugom Ljudmilom dobio dvije kćerke Mariju I Katarinu. Kćerka Marija koja je rodjena 1985 godine , dok je Katarina rodjena 1986 u Njemačkoj.

 

 

Putin je u tom vremenskom period radio za KGB gdje su tada svi skupa bili u Njemačkoj I njegova supruga Ljudmila je izjavila jednom prilikom kako je Putin jako puno razmazio svoje kćerke , ali ona mora da bude ta koja je strožija.

 

Marija trenutno ima 33 godine I živi u Moskvi I studirala je medicine, dok ona sada je udata I da ima dijete. Katarina je postala akrobatska plesačica 2013 godine te se udala za milijardera Kirila Shamalova. Mnogo medija su pričali o tome da Putin ima tri kćerke jer smatraju da je treču dobio sa gimnastičarkom Alinom .