Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite u nastavku vam donosimo jednu jako zanimljivu priču, a zahvaljući naprednoj tehnologiji mnogo zanimljivih i interesantnih priča završi na društvenim mrežama, na kojima ljudi postavljaju zaista sve i svašta, od toga da se nasmijemo do suza pa sve do toga da nam neka vijest ili priča natjera suze na oči.

Dakle, naša današnja tema bit će jedna žena koja je uradila nešto nevjerovatno, što su nadzorne kamere koje su na njenoj kući postavljene zabilježile, a evo o čemu se radi. Priča koju vam danas donosimo nam dolazi iz Kanade i odnosi se na jednu ženu koja je dokazala još jednom kako su majke zapravi pravi superheroji. Naime, radi se o tome da je ona uspjela da spasi svoju gusku koja je bila napadnuta od strane orla, a sve to ona je uradila dok je u naručju držala dijete koje je dojila.

Sama ona je na svom nalogu na društvenoj mreži TikTok objavila snimak sa nadzornih kamera, koji je za vrlo kratko vrijeme prikupio više od 13,3 miliona pregleda. Njeno ime je Kejt i ona je svojim pratiocima ispričala kako su joj orlovi nedelju dana prije nego što se ovo desilo, ubili već tri kokoške i kako je mislila da ih je ubio soko. Naime, ona je sjedila je u dnevnoj sobi u donjem rublju i dojila svoju četveromjesečnu kćerku kada je u dvorištu spazila orla koji je pokušavao da odvuče njenu gusku Frenki. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@frankythegoose

We have lost 3 chickens in the last week from what I was told was eagles which I believed hawks were preying on them but watch Frankie (our female goose) get taken. Mama bear mid breast feeding protecting her sweet Frankie. Officially living at a zoo 🦅 #nature #geese #eagle #eagleattack #yyj #victoriabc #eagles #mamabear #geeseofinstagram #eaglesofinstagram #canadasnature #naturechannel

♬ original sound – Mikey

Preporučeno