U nastavku našeg današnjega članka malo se bavimo sa domaćem ličnostima, a fokus će da bude na domaćim glumcima. O njima nismo skoro nikako pisali u posljednje vrijeme, a sada kako dolazi period jesen-zima, i oni se polako aktiviraju. Taako je u nedavnom intervjuu glumac Irfan Mensur (71) progovorio je o svom odnosu s bivšom suprugom Srnom Lango (51) i sinom Pavlom. Unatoč burnoj povijesti, Mensur je otkrio da on i Lango trenutno rade na zajedničkom projektu, a o njoj govori pohvalno kao o talentiranoj glumici i inteligentnoj osobi. Što se sina tiče, Mensur priznaje da se suzdržava od davanja savjeta o svom emotivnom životu, priznajući sinovu inteligenciju i neovisnost.

Dok se Mensur u početku nadao da se njegov sin neće baviti glumom, sada podržava njegov uspjeh u industriji. Mensur je također podijelio svoje nade u vezi sa svojim sinom i njegovom djevojkom Nastasijom, poželjevši im sretan i uspješan zajednički život. U konačnici, Mensur vjeruje da je na njima da sami odluče o svom životnom putu, čak i ako to uključuje preuzimanje rizika. Ona posjeduje bogato obrazovanje i kognitivne sposobnosti, ostavljajući čovjeka da se zapita što bi se više moglo tražiti. Razlog za Mensurkovu ogorčenost je stalno spominjanje njegovog nasljednika kao “sina Irfana Mensura”. Smeta mi i medijska navika da mog sina nazivaju “sinom Irfana Mensura”, jer on je mnogo više od toga. On je moj sin i nevjerojatno sam ponosan na njega, ali on je svoja osoba sa svojim identitetom. Vezanost je to koja ga posvuda prati.

Drago mi je što postupno stječe ime za sebe. Iako u mirovini, on i dalje neumorno radi, a ja, koja sam već sedam godina u mirovini, i dalje prihvaćam pozive za snimanje novih serija i pripremam se za njih s istim žarom kao kad sam gradila svoju karijeru, kako ne bih živjela u stagnaciji. život. Kao profesorica glume s dva desetljeća iskustva, imala sam privilegiju raditi s brojnim darovitim i perspektivnim mladim glumcima. Među njima je i Ammar Mešić, moj bivši student. On je u intervjuu za Blic rekao da vjeruje u potencijale mlađe generacije, navodeći da vjeruje u njihovu sposobnost da uspiju u glumačkoj industriji.

Preporučeno