Bogdan Srejovič i Ceca Ražnatović u ljubavnoj su vezi već gotovo godinu dana, a činjenica da je on prvi dečko kojeg je nakon dužeg vremena javno priznala govori da je njihova veza poprilična. Međutim, njihova je veza doživjela iznenađujući preokret kad su prekinuli nedugo nakon useljenja, zbog čega su mnogi počeli sumnjati u ozbiljnost njihove prethodne obveze. Unatoč tome, par je objavio da im je i dalje jako stalo jedno do drugoga i da će ostati bliski prijatelji.

Bogdan Srejović, poznati ugostitelj i bivši dečko Cece Ražnatović, odnedavno se zabavlja sa Jovanom Ljubisavljević, bivšom takmičarkom i voditeljkom rijalitija. Jovana je u emisiji prekinula vezu s bivšim dečkom Lukom kako bi započela vezu s Bogdanom. Iako je njihova veza počela pod lupom, par je odlučio izaći u javnost sa svojom ljubavi te su nedavno u jednom prijestolničkom restoranu proslavili Bogdanov 40. rođendan. Jovana je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju na kojoj se vidi kako strastveno grli i ljubi Bogdana, okružena luksuzom. Njihova veza mnoge je iznenadila jer su njih dvoje isprva demantirali glasine o svojoj romansi.

Scena je ispunjena ekstravagantnim vatrometima, vrhunskim šampanjcem, ukusnim gozbama i slatkim desertima, dok su lica para ukrašena blistavim osmijesima ljubavi. Jasno je da su u sretnoj vezi, no svoje su intimne trenutke odlučili zadržati u sigurnosti svoja četiri zida. Međutim, par je nedavno otkrio za “Republiku” da su spremni podijeliti više svojih iskustava na Instagramu, uključujući i romantične čestitke za posebne prilike.

Bogdanova je izrazila svoje najveće divljenje prema svom voljenom, navodeći da on posjeduje sveobuhvatno znanje koje ju je ostavilo u čudu. Zapisala je te osjećaje blizu svog srca i poželjela mu dobro. Vrijedi napomenuti da bivši partner Cece Ražnatović ima dijete s bivšim manekenom Zoranom Tasovcem, koji je trenutno u veseloj vezi s pjevačem Sašom Kovačevićem.

Preporučeno