Milica Todorović je svakako jedna od najvećih pevačica koje su se pojavile u poslednjih 15 godina na srpskoj estradi. Sve je krenulo od Zvezdi Granda, gde je ušla u veliko finale, gde nije uspela da odnese pobedu, ali je to bila više nego dobra odskočna daska za njenu karijeru, koja je do sada više nego solidna. 

Pre same krize sa korona virusom, gde god bi se pojavila, ona bi punila klubove, a njene pesme na platformi You Tube su definitivno imali milionske preglede. Međutim, ima i velike probleme sa zdravljem, konkretno sa štitnom žlezdom, što joj se odrazilo na celo zdravlje. Kada je imala jako veliku krizu sa gluumcem Petrom Strugarom, insajderi su govorili da je u pitanju to što ne može da zanese. 

I taman kada je trebala da krene na terapije u London u Velikoj Britaniji, zatvorili su se sve granice zbog korona virusa. Tada je nekada pukla i veza sa Petrom, koji ju je uhvatio da se dopisuje sa bivšim verrenikom. Međutim, ono što srpska javnost jako malo zna jeste njen privatni život, a o svojoj sestri skoro da nikako i ne priča, a ljudi nisu ni svesni da ona postoji. 

Tako je poznato da ima sestre Jovanu i Anđelu, kao i brata Vladana i da je jako bliska sa ocem i majkom. Ono što je ipak najžalosnije je to da između nje i sestre Jovane pre dve godine došlo je do svađe i to ni manje, ni više, zbog novca. Milica je tada tužila sestrinog muža jer joj je navodno ukrao 60.000 evra da kupi stan, koje je ona namenila za snimanje albuma. 

Preporučeno