U nastavku današnjeg člankaa, reč dvije o najbogatijoj srpkinji na svetu, a kao što možete i da vidite po samom naslovu, govorićemo o Jeleni9 Bin Drai. Popularna devojka iz Srbije, još pre 15 godina je kao jaako mlada bila mis Srbije, aa odmah je dobila ponudu i za foto modeling. Bila je u Dubaiju na jednoj reviji, gde je i upoznala ljubav svoga života. 

Oženio ju je nakon 3 meseca veze, i već su imali troje dece, a Jelena je i dalje pored silnih miliona naa računu njenog supruga, bavila se kućanskim poslovima i brinula o deci. Pre par godina su prvi puta stigli i u Kruševac sa privatnim avionom njenog supruga milijardera, i popularni šeik je po prvi puta bio u poseti Srbiji. Tada je upoznao njene roditelje, kao i njenu bližu familiju. 

Pre par sedmica smo pisali kako je Jelena trudna po 4 put, a jučer se napokon i porodila, te je rodila zdravog dečaka. Verovali ili ne, detetu su ime dali Raskid. Podsećamo, Jelena godinama živi u Dubaiju gdje je udata za šeika Saida sa kojim ima troje dece, kao što smo već i naapisali. Njena deca se zovu, kćerka Asja i sinovi Hilal i Hamdan. Inače, 2003. godine Jelena je upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na 2 milijarde dolara. 2008. godine su se venčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica.

2010. godine Jelena i Said su dobili kćerku Asju, 2011. godine sina Hilala i 2013. godine sina Hamdana, a Jelena je sada napokon postala majka po četvrti puta. Vaaša mišljenja?

Preporučeno