Stigla je potvrda da je brak između Jelene Perčin i Momčila Otaševića završen i to nakon samo četiri godine što je potvrdila i Jelena u jednom od intervjua. Ona je rekla da je razvod grozan proces i da nikada u životu nije imala gori period ali i da na veliku sreću prijatelje koji joj daju podršku jer mora biti jaka zbog svoje dece.

Oni imaju jednu ćerku i jednog sina koji je teek napunio godinu dana a nisu poznati razlozi koji su doveli do njihovog definitivnog rastanka. Poznati glumac iz Crne gore je i pre Jelene imao ozniljnu vezu sa Tinom Jevtić koja je diplomirala turizmolog i koja nikada nije voljela da bude u centru pažnje javnosti.

Ona sa njim vezu počela 2012 godine i bili su skupa do 2015 godine a ono što je interesantno jeste da se njih dvoje poznaju još od osnovne škole koju su zajedno pohađali na Cetinju. Tako u to vreme je Momčilo snimao u Zagrebu serije Zora Dubrovačka i Kud puklo da puklo i on i Tina su se jako retko viđali iako se glumac trudio da kad god može da dođe na Cetinje.

Ali, kako se čini da Tini nije bilo pravo što su dugo razdvojeni i kada je prigovarala zbog toga Momčilo je stavio tačku na njihovu romansu što je nju ostavilo u suzama. Tada je glumac rekao da je njegov posao specifičan i da devojka koja je sa njim u vezi mora da ima razumevanje i da bude tolerantna i strpljiva. Ubrzo nakon raskida sa Tinom on je upoznao Jelenu i sa njom je sklopio brak koji je na veliku žalost kratko trajao.

Preporučeno