U nastavku današnjeg članka malo govorimo o estradi u Bosni i Hercegovini, koja je pomalo u seni srpske estrade, koja ruku na srce ima itekako jače izvođače. Ako tome dodamo Zvezde Granda, onda i ne čudi zašto su u tolikoj prednosti. Međutim, i bosanci imaju svoje konje za jahanje, i perjanice koje su definitivno ostavili traga na celokupnu balkansku scenu.

Jedan od njih je svakako i Halid bešlić, čovek koji je prek o35 godina na daskama koje život znače,m i koji je do sada napravio toliko hitova, da od njih može ćiveti još najmanje 2 života. Omiljen gde god da se pojavi, on je definitivno rado viđen gost na svim stranama sveta. Međutim, nije imao sreže u privatnom životu, kada je pre par godina imao težak udes, prilikom čega je teško povređen.

Tada je izgubio i oko, i definitivno je malo stao na kočnicu što se tiče njegove muzičke karijere. Međutim, posvetio se drugom biznisu, otvorio je i prvu benzinsku pumpu, koja ima ime po njemu, i koja definitivno jako dobro radi. Također ima i hotel koji se zove “Halid”, a u doba pandemije kada izbeglice iz Sirije nisu imali smeštaj, Halid Bešlić im je ustupio i to sve besplatno.

“Miljacka” je ime njegovog brenda koji je jako kvalitetan parfem, i može se reći prema njegovim rečima da se jako dobro prodaje. Ako tome dodamo i njegovu kafu “Bešlić”, onda je jasno da je čovek u jako velikom biznisu. Mebđutim, po kuloarima krtuže priče da ne plaća radnike, i da je u kreditima do guše.

Preporučeno