Popularni glumac Saša Joksimović trenutno proživljava burnu životnu fazu. Proslavljeni glumac nedavno se oglasio javnom objavom o svojoj odluci da se razdvoji od supruge Nevene, nakon višemesečnih spekulacija o potencijalnom raskidu njihovog braka. Pre samo godinu dana par je žestoko demantovao sve glasine o njihovoj rastavi, ali su sada nedvosmisleno odlučili da prekinu vezu.

 

 

Razvodi su sami po sebi stresni, a stvari postaju još složenije kada su u pitanju djeca. Saša i Nevena, koji imaju sina po imenu Ilija, potpuno su posvećeni tome da njihovo dijete ne podnese teret njihovog rastanka. Dodatno, ova situacija će uticati i na Sašino zdravlje. Gostujući u televizijskoj emisiji “RTS Ordinacija”, glumac je otkrio da se od detinjstva bori sa značajnim zdravstvenim problemom, za koji nije našao olakšanje iako je pokušavao razne lekove. Ovi zdravstveni problemi su ozbiljni i zahtevaju ponavljanje terapije infuzijom za Sašu. Trenutno imam nelagodu u stomaku, koja traje čak i nakon jutarnjeg buđenja. Primarna karakteristika ovog stanja je produženi osjećaj nelagode, koji se manifestira kao duboka, pulsirajuća bol. Nažalost, nijedan od lijekova s ​​kojima sam eksperimentirao ne pruža nikakav predah. Iako su u prošlosti možda pokazali određenu efikasnost, to više nije slučaj.

Često se nađem u situaciji da mi je potreban intravenski tretman, gdje se daje mješavina različitih lijekova u nastojanju da se ublaži bol u stomaku. U tom trenutku brat i sestra Željka Joksimovića pokreće njegov narativ. Još od srednje škole suočavao se sa ovim problemom u izolaciji. Više puta sam trpio nelagodu gutanja cijevi, proces koji se dogodio u sedam ili osam navrata. Tokom jednog takvog slučaja, medicinski stručnjaci su otkrili prisustvo helikobakter pilori. Prema Sašinim rečima, upravo ta bakterija značajno utiče na njegovu svakodnevnu egzistenciju, jer oseća uporne bolove koji traju tokom celog dana. Ponekad je to samo uznemirujuće, dok ga u drugim prilikama intenzitet bola tjera da zatraži medicinsku pomoć.

 

 

Glumac je u nastavku iznio više detalja o tome kako je ovaj zdravstveni problem značajno utjecao na fizički izgled njegovog abdomena. Saša Joksimović je zaokružio svoju priču prisećajući se svoje nedavne posete lekarima, koji su bili zatečeni izvanrednim stanjem njegovog stomaka, uporedivši ga sa dimenzijama i oblikom lubenice.

 

 

Preporučeno